De Nieuwe Jutter: Country line dance voor beginners.

Iedereen heeft een eigen stijl en voorkeur voor bepaalde muziek en beweging. Toch is dansen vaak leuker als je het samen met anderen doet. Country muziek en Country line dance biedt perfecte mogelijkheden die twee te combineren. Line dance doe je in je uppie, met je partner of zus/broer of met je buurman/buurvrouw. Het is voor jong en minder jong. Dansen worden aangeleerd in een ontspannen en gezellige sfeer door een gecertificeerde country line dance instructeur. Niks moet, alles kan. Nieuwsgierig geworden: Kom dan, geheel vrijblijvend, de sfeer eens proeven. Voor aanmelding neem vóór 1 september 2017 contact op met T. Vermeulen 06-37170533 of mail naar : linedancedenieuwejutter@gmail.com. Line dance vindt iedere maandag plaats vanaf 14.00u tot 15.30u. Cursusgeld: 10 euro per maand. Start 18 september 2017(deze dag gratis.

Bij voldoende animo starten we met de wekelijkse lessen country line dance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *