Onze ruimtes

Bij binnenkomst in het komt u eerst in de centrale ontmoetingsruimte, waar gezellig gepraat wordt onder het genot van een kop koffie, een glaasje fris of een ander drankje.

Naast de centrale ontmoetingsruimte beschikt buurthuis De Nieuwe Jutter over een viertal andere ruimtes die om het centrale gedeelte heen liggen. Deze ruimtes worden verhuurd voor onder andere conferenties, vergaderingen en werkbezoeken. Hieronder wordt meer verteld over onze ruimtes.

De grote zaal
De grote zaal wordt gebruikt voor verschillende soorten bewegingsactiviteiten, maar ook voor buurtmaaltijden, lezingen, conferenties, vieringen en andere bijzondere gelegenheden.


De Soosruimte
De recent verbouwde soosruimte is een moderne ruimte waar veel licht invalt. Deze ruimte dient onder meer als huiskamer, eetzaal, muziekruimte en leslokaal. Daarnaast worden hier activiteiten als een vrijwilligersavond gehouden. De hoofdgebruikers van deze ruimte zijn de eetgroepen van Lister, de eetgroepen uit de buurt en de Marokkaanse vereniging Tamount.

De biljartruimte
In de biljartruimte voelen biljarters maar óók darters zich helemaal thuis. De ruimte kan echter ook voor andere doeleinden gebruikt worden. De biljarts worden dan afgedekt.

De keuken
Naast alle bovengenoemde ruimtes hebben wij ook de beschikking over een professionele keuken waar meerdere malen per week intensief gebruik van wordt gemaakt!