Yoga bij Jikke

Ik geef Hatha yogales in Buurthuis de Nieuwe Jutter op dinsdag van 9u30 – 10u30.
Yoga bij Jikke is voor iedereen, die net als ik, blij wordt van yoga. Ook als je geen ervaring hebt met (hatha) yoga, ben je van harte welkom.
Ik beoefen al jaren zelf yoga en wilde me graag verdiepen in de achtergronden van yoga. Daarom ben ik gestart met de docentopleiding. Gaandeweg tijdens die opleiding heb ik ontdekt hoe leuk en inspirerend het lesgeven is.
Yoga is voor jong en oud, inspannend en ontspannend, voor je lijf en je hoofd. De balans, daar gaat het om. Als moeder van 2 jonge kinderen (4 en 7 jaar) weet ik hoe lastig het kan zijn om in de hectiek van alle dag tijd te vinden voor een adempauze. Yoga helpt me hierbij. Herken je dit? Of ben je gewoon opzoek naar een leuke yoga-les in de buurt?
Kom dan op dinsdagochtend naar Yoga bij Jikke in de Nieuwe Jutter.
Ik zie je graag binnenkort bij mij op de yoga-mat!
Graag vooraf aanmelden via info@yoga-bij-jikke.nl
Informatie
Wanneer: Dinsdag 9:30 – 10:30,

Kosten: 5 euro per les (5 rittenkaart, geldig t/m dec 2020), proefles (gratis)

Locatie: Buurthuis de Nieuwe Jutter, Amerhof 66 Utrecht

Aanmelden: info@yoga-bij-jikke.nl
Yoga bij Jikke
info@yoga-bij-jikke.nl
06-45 28 68 04
www.yoga-bij-jikke.nl