PODIUM VAN DE NIEUWE JUTTER

Op vrijdagavond 24 mei is er weer een Podium van de Nieuwe Jutter.

Er staan twee artiesten op het programma. Kom luisteren naar de band BRES, met hun programma “Gemis”. De 4 Utrechtse muzikanten: Herman van Tongerloo, Han Bavinck,  Jan van den Berg en Hans Boosman nemen je mee in hun muziek. Luisterliedjes, pop, een beetje poëzie, een vleugje jazz. En dat alles om gemis te delen.

Daarnaast staat de singer-song writer Zeg Maar Bernd op het programma. 

Deur open 19.30, optreden om 20:00
Toegang: gratis en je hoeft niet te reserveren

Meer informatie over BRES

Bres is een bijzondere band. Vier muzikanten hebben elkaar gevonden. Bijna teruggevonden, want naast elkaar speelden ze in de jaren ‘80 in de toen bekende Utrechtse bands Superjones (Han Bavinck), Braak (Jan van de Berg), het Goede Doel (Hans Boosman) en Spoorloos (Herman van Tongerloo). En nu in Bres in een nieuw programma ‘Gemis’. Met hun luisterliedjes, pop, een beetje poëzie, een vleugje jazz, en dat alles om gemis te delen.

Ligt het aan de leeftijd? Misschien, maar gemis is er voor iedereen. Verlies, het missen van vrienden, vaders, moeders, kinderen. Het verdwijnen van veilige plekken, oude café’s, oude liefdes. Soms een bijna melancholisch verlangen naar oude vakantiebestemmingen, vrienden, vriendinnen. En heel soms een sombere dag die we allemaal wel kennen omdat er iets onbestemds ontbreekt. Groot en klein gemis. We nemen je mee in onze muziek. Luisterliedjes, pop, een beetje poëzie, een vleugje jazz. En dat alles om gemis te delen.

Meer informatie over Zeg Maar Bernd

Zeg maar Bernd is de liedjesschrijvende helft van het duo Bernd en Buurman Daan dat de
afgelopen jaren met het kinderboek De lamp is stuk en bijbehorende voorstelling optrad. (Jazeker, staat op Spotify) Zeg maar Bernd (alias Bernd Jaunich) werkt overdag als muziektherapeut, woont in de
Rivierenwijk en leeft gezond. Alleen zijn oude verslaving, het liedjes schrijven, wil maar niet
overgaan. Zeg maar Bernd schrijft dichterlijk ironische liedjes met een folky inslag.
Graag brengt hij een greep uit de oogst van de afgelopen pakweg twee jaar ten gehore

 

 

 

 

 

 

 

[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

De Nieuwe Jutter