Vrijwilliger worden?

De Nieuwe Jutter is een bruisend buurtcentrum in de wijk waar iedereen uit Rivierenwijk, Dichterswijk en omgeving zich welkom voelt.

Buurthuis in zelfbeheer

Het buurthuis draait op de inzet van veel enthousiaste buurtbewoners. We geloven in zelfbeheer en in co-creatie, dus we doen het samen. We zijn er voor en door de buurt en iedereen is welkom bij ons. Of je nou een ruimte huurt, iets goed wil doen voor je buurtgenoten of als vrijwilliger aan de slag wilt, bij ons staan de deuren voor je open. Samen met bestuur, beheer en de vrijwilligers beheren we De Nieuwe Jutter.

over-ons-hoe-het-begon

Organiseren activiteiten

In het buurthuis worden al verschillende activiteiten georganiseerd, maar daarnaast is er ruimte voor nieuwe activiteiten en frisse wind! We hebben verschillende ruimtes beschikbaar waar jij een bestaand initiatief, of een nieuw initiatief kan starten. Dus heb jij zin en tijd om iets te organiseren voor buurtbewoners, jong en/of oud? Eenmalig of voor langere tijd? Er is altijd ruimte voor ondernemende en actieve buurtbewoners die ons mee willen helpen bij het buurthuis.

Heb je een bestaand initiatief/of activiteit voor buurtbewoners en zoek je nog een ruimte in Rivierenwijk? Of wil jij eens in de zoveel tijd iets organiseren voor de buurt? Een pubquiz, een kledingruil, een sportactiviteit of jamsessie? Of heb je een ander verborgen talent of idee voor bij De Nieuwe Jutter? Neem dan contact met ons op en kom langs voor een kennismaking! Wij kijken er naar uit!

Vrijwilliger worden?

De Nieuwe Jutter is daarnaast ook altijd op zoek naar vrijwilligers. Betrokken buurtbewoners die ons willen ondersteunen en iets willen bijdragen aan de wijk. Dat kan van alles zijn! Bijvoorbeeld: helpen bij het dagelijks beheer (bar, onderhoud, communicatie), of meehelpen bij activiteiten of evenementen.

Zie hieronder waarvoor we specifiek nog hulp van buurtgenoten zoeken:

Interesse? Of iets anders wat je leuk lijkt? Neem contact op met buurthuis@denieuwejutter.nl 

 

 

logo-nieuwe-jutter

De Nieuwe Jutter