De weggeefwinkel is een winkel zonder kassa: een plek waar mensen hun overbodige spullen aan anderen kunnen doorgeven. In de winkel mag iedereen spullen die je goed kunt gebruiken gratis meenemen. De weggeefwinkel is voor iedereen. Praktische informatie: Openingstijden: 
  • maandag 10u tot 13u
  • woensdag 10 tot 13u
  • donderdag 10 tot 13u en 14u tot 17u 
Wil je op een ander moment spullen brengen of halen? Neem even contact op.  Locatie: De weggeef winkel zit in het kelderdeel van De Nieuwe Jutter. De ingang kun je vinden bij het parkeerplaatsje achter De Nieuwe Jutter (ter hoogte van Amerhof 3).  Contactpersoon: Henk (06-19177248). 

De weggeefwinkel, help mensen door spullen weg te geven

Vaak zijn er nog zoveel spullen die nog hartstikke mooi zijn: de weggeefwinkel is goed voor het milieu en goed voor elkaar. Behalve een plek voor het delen van spullen, is de weggeefwinkel een plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten, een praatje kunnen maken of een kop koffie met elkaar kunnen drinken.

De Nieuwe Jutter zoekt vrijwilligers!

Vind je het leuk om te helpen? We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het sorteren van de spullen, als gastvrouw of heer, of met de promotie. Loop gerust eens langs!