Kom jij meeluisteren naar het concert van Pynarello in de Nieuwe Jutter? Een Utrechts muziekcollectief gesneden uit flexibel schuimrubber.

 

Over Pynarello
Klassieke muziek kan anders, avontuurlijker, spontaner, directer. De musici van Pynarello spelen staand en zonder dirigent. Ze vormen een mix van ervaren orkestmusici, talentvolle jonge spelers, toppers uit de jazzscene en kamermusici. Pynarello kreeg samen met brassband Gallowstreet de hele kade aan het dansen bij de heropening van de Singel, stond in een ramvol Concertgebouw, dampend Carré en TivoliVredenburg, en bracht al een paar albums uit.

 

In de Nieuwe Jutter!
Pyranello, het levende laboratorium, bestaat dit seizoen 5 jaar. Om dit te vieren komen ze onder andere naar buurthuis De Nieuwe Jutter met het nieuwe initiatief “Verhalen uit de buurt”. Tijdens dit concert mag publiek een eigen verhaal of anekdote vertellen.
De vijf muzikanten spelen vervolgens een live soundtrack om de emotie van het verhaal uit te drukken. Er klinkt muziek die precies is afgestemd op jouw verhaal! Alleen luisteren mag ook; alles mag, niets hoeft.

Voor wie: iedereen die van muziek houdt of graag een mooi verhaal deelt
Wanneer: vrijdag 30 juni

Tijd: aanvang om 18.00, concert om 19:00
Aanmelden kan via: https://pynarello.stager.nl/Buurthuizen/tickets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

De Nieuwe Jutter