De Zalen

De Nieuwe Jutter heeft een gezamenlijke ontmoetingshal met bar. Het ligt centrale gelegen en alle zalen komen daarop uit.
In die verschillende zalen worden de diverse activiteiten gehouden en hebben allemaal verschillende groottes.
Zo kunnen we vergaderingen of bijeenkomsten faciliteren tot ongeveer 80 personen in de grote zaal, De Titus Schlatmann zaal. Deze zaal is voorzien van beamer en groot scherm en een geluidsinstallatie.
De andere zal is de Tamount zaal waar ongeveer 35 personen in kunnen vergaderen, opleiding volgen of andere activiteiten gehouden kunnen worden.
De kleinere Terecht zaal is zeer geschikt voor vergaderingen of kleinschalige activiteiten en is geschikt voor ongeveer 20 personen.
Deze twee zalen zijn voorzien van een smart-tv.
Verder hebben we nog een biljartzaal met twee wedstrijd biljarttafels met elektronische telsystemen.
In de professionele keuken kunnen alle maaltijden bereid worden en is van alle gemakken voorzien, zelfs een doorschuifspoelkeuken.
We verzorgen van eenvoudige lunch tot een luxe lunch of een diner zoals u dat wil.
U ziet we zijn van alle gemakken voorzien om van uw vergadering, bijeenkomst, opleiding noem het maar op, een geslaagd evenement te maken.
U bent van harte welkom om te komen kijken, we nodigen u uit voor een gesprek, dan bespreken we wat er allemaal mogelijk is, maar maak dan wel even een afspraak, u kunt ons mailen op buurthuis@denieuwejutter.nl

Klik op de naam voor meer informatie.

De centrale ontmoetingshal.

De Titus Schlatmann zaal

De Tamount zaal

Terecht zaal

De biljart zaal

De Keuken

Wil u meer weten mail dan naar buurthuis@denieuwejutter.nl