Filmvertoning: Mijn vader, Nour en ik

 

Op donderdag 15 juni is er om 19.00u een filmvertoning van ‘Mijn vader, Nour en ik’ in De Nieuwe Jutter.

Wat betekent het om gevlucht te zijn en met de gevolgen daarvan te leven? In de documentaire Mijn Vader, Nour en Ik laat Wiam Al-Zabari zien wat het vluchten van Irak naar Nederland voor hem betekent. Voor het eerst gaat hij hierover in gesprek met zijn familie.

Een documentaire over vluchten en een toekomst opbouwen in Nederland. Over de invloed van het openbreken van de stilte over de vlucht en verwerking hiervan. Naderhand zal er een nagesprek zijn, om ervaringen te delen over de vlucht en integratie in Nederland.

Vind je dit een interessant thema? Meld je aan! Zou je iets willen bijdragen in het nagesprek? (eigen ervaring, of een verhaal) , dat kan: laat het weten via britt@denieuwejutter.nl

We organiseren deze film in samenwerking met SPEAK Utrecht en DOCK. 

Wil je meer weten over de film en de makers? Kijk dan hier. 

 

 

 

 

[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

De Nieuwe Jutter