Rommel Route Rivierwijk

Beste wijkbewoner,

Wil je van jouw rommel af!!!

ZATERDAG 18 JUNI ROMMELROUTE IN DE LEUKSTE WIJK VAN UTRECHT

(van 09:00 tot 16:00)

Regels Rommelroute:

  • Er is geen vergunning nodig
  • Je verkoopt alleen op je eigen stoep
  • Geen verkoop van eten en drinken
  • Absoluut geen handelaren
  • Je maakt je eigen stoep achteraf weer schoon
  • Overgebleven spullen kunnen naar het weggeefcentrum bij de Jutter.
  • Niet alle straten kunnen mee doen. Sommigen zijn te druk of liggen buiten de route. Wil je weten of jouw straat erbij hoort zie denieuwejutter.nl of loop gewoon eens bij de Jutter naar binnen.

WIL JE MEE DOEN?

Voor 30 mei het formulier invullen en inleveren bij de Jutter (Amerhof 66) of Schipbeekstraat 30. Of stuur een mail naar rommelrouterivierenwijk@gmail.com  

Vanaf 4 juni staat op de website van de jutter (www.denieuwejutter.nl) welke adressen mee doen aan de rommelroute.

Gelijktijdig met de rommelroute vinden er bij de Nieuwe Jutter verschillende activiteiten plaats en wordt de rommelroute aan het einde van de dag afgesloten met een hapje en drankje. Het geeft je de mogelijkheid om je wijkgenoten te leren kennen of weer te zien.

 

**********************************************************************************

Naam:

Adres:

Telefoonnummer:

Mailadres:

 
 
Op zaterdag 18 juni is er een rommelroute georganiseerd in Rivierenwijk. De rommelroute is tussen 09.00u en 16.00u en je kunt de route door de wijk lopen, waarbij de onderstaande gemarkeerde straten mee doen. Het idee van de rommelroute is dat bewoners zelf een kleedje in hun eigen voortuin of op hun stoep neerleggen. Een leuke manier om nieuwe spullen te scoren en je buurtbewoners te leren kennen!
 
Tussen 16.00u en 17.30u is er een afsluitende borrel met live muziek op het Amerhof 66 bij De Nieuwe Jutter. Kom gezellig met elkaar de dag afsluiten en napraten, of je wijkgenoten weer eens te zien of te leren kennen.